традиција

Фамилијата Ристески е првата фамилија која ги изработува Охридските бисери уште од далечната 1954 година во Св. Наум

За Нас Продавница

Kатегории

ОХРИДСКИ БИСЕР РИСТЕСКИ

Последни Промоции